Jawel, ook wij hebben cookies. Zowel in de snoeplade van Symposion als hier op deze site.
We gebruiken enkel de cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten functioneren.

Akkoord Of bekijk ons privacybeleid.


Ze komen en ze gaan, volgens de goesting of het moment. Een aantal boeken in the spotlights omdat ze doen glimlachen, verrassen of ontroeren.

Het hele leven De schepping, Het paradijs en De hemel in één boekje: Het hele leven. Een boekje om traag te lezen, zin voor zin. Begin maar eens met de eerste bladzijde…

€ 21,50

Het liefst van al De mooiste dierenverhalen over wensen en verlangens, en over het hebben van een droom.

€ 12,00

Ja - omdenken als levenshouding Een boek over omdenken. De energie van problemen gebruiken om nieuwe mogelijkheden te laten ontstaan. Je oefenen om op een ja-manier in het leven te staan in plaats van een ja-maar.

€ 22,50

Woorden boek Een eigenzinnige selectie gedichten/gedachten van Geert De Kockere. Geselecteerd door Sofie en uitgegeven in een beperkte oplage. Enkel verkrijgbaar bij Symposion.

€ 24,50

God en de kunst van het vissen Sinds 8 jaar volgt Sofie Verscheure elke maand een atelier in Parijs bij de Joods-Franse filosoof Marc-Alain Ouaknin. Ze vertaalde een van zijn boeken in het Nederlands (zie verhaal!).

€ 19,50

Voor wie woorden zoekt Verzamelbundel van sterke teksten op momenten die er toe doen.

€ 16,95

Wonderbaarlijke feiten over babydieren De leukste en gekste feiten over babydieren: van de zwangerschap (bij zeepaardjes zijn de vaders zwanger!) tot de bevalling (kamelen worden geboren zonder bulten!) en de opgroeifase (schapen herkennen hun lammetjes aan hun stem!).

€ 17,50

Over alles Een 'hebbeboek' met verbazingwekkende feiten en vrolijke anekdotes die je moeiteloos door de meest ingewikkelde onderwerpen loodsen.

€ 19,95

Het mysterie van niks en oneindig veel snot Duik mee in de wereld van natuurkunde en sterrenkunde; een wereld van tijdreizen, van zwarte gaten, van donkere materie, van deeltjes die dwars door jou en de hele aarde heen schieten en van oneindig veel andere heelallen met oneindig veel andere jou’s en mij’s – echt waar!

€ 25,00