Jawel, ook wij hebben cookies. Zowel in de snoeplade van Symposion als hier op deze site.
We gebruiken enkel de cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten functioneren.

Akkoord Of bekijk ons privacybeleid.


Ze komen en ze gaan, volgens de goesting of het moment. Een aantal boeken in the spotlights omdat ze doen glimlachen, verrassen of ontroeren.

Goede reis de mooiste dierenverhalen verzameld over afscheid nemen, vertrekken en weer thuiskomen

€ 12,00

Het liefst van al De mooiste dierenverhalen over wensen en verlangens, en over het hebben van een droom.

€ 12,00

Het hele leven De schepping, Het paradijs en De hemel in één boekje: Het hele leven. Een boekje om traag te lezen, zin voor zin. Begin maar eens met de eerste bladzijde…

€ 21,50

Woorden boek Een eigenzinnige selectie gedichten/gedachten van Geert De Kockere. Geselecteerd door Sofie en uitgegeven in een beperkte oplage. Enkel verkrijgbaar bij Symposion.

€ 24,50

God en de kunst van het vissen Meer dan 12 jaar al volgt Sofie Verscheure elke maand een atelier in Parijs bij de Joods-Franse filosoof Marc-Alain Ouaknin. Ze vertaalde een van zijn boeken in het Nederlands (zie verhaal!).

€ 19,50

Voor wie woorden zoekt Verzamelbundel van sterke teksten op momenten die er toe doen.

€ 16,95

Wonderbaarlijke feiten over babydieren De leukste en gekste feiten over babydieren: van de zwangerschap (bij zeepaardjes zijn de vaders zwanger!) tot de bevalling (kamelen worden geboren zonder bulten!) en de opgroeifase (schapen herkennen hun lammetjes aan hun stem!).

€ 17,50

De kleur van emoties Een spectaculair pop-upboek vol kleuren, vol emoties en vol verrassingen.

€ 25,00

Sint redt een kind wat als Sinterklaas de kinderen niet enkel met snoep en speelgoed mag verwennen, maar plots ook een kleine drenkeling onder zijn hoede moet nemen?

€ 17,95